Ons bedrijf

Autobedrijf Reijrink is een begrip voor de regio Hilvarenbeek. In het voorjaar 1988 begon Wil Reijrink samen met zijn echtgenote Corrie een nieuwe zaak in Diessen. Harry van Dorst was de eerste monteur die in dienst was. In 2009 gaf hij het stokje over aan zoon Jurgen en schoonzoon Carlo. Nu ruim 25 jaar later staat er een perfect bedrijf met gemotiveerde medewerkers, dat naast een Bosch Car Service zaak gekenmerkt wordt door het feit dat men met de modernste apparatuur alle merken kan onderhouden en repareren.

Julianastraat 53 in Diessen

Auto Reijrink is vanaf het begin gevestigd aan de Julianastraat 53 in Diessen. Wil en Corrie begonnen een ‘algemeen’ automobielbedrijf. In 1990 werd men subdealer van Toyota. Vanaf het begin heeft het bedrijf een regionale functie voor het verkopen, onderhouden en repareren van zowel personen- als bedrijfsauto’s. In 1990 kwam Carlo Bekkers in het bedrijf. Hij trouwde later met de dochter van Wil en Corrie, Colinda die momenteel ook in het bedrijf werkt.  In 1996 werd Carlo mede-eigenaar. Wil en Corrie gingen van hun pensioen genieten, al is Wil nog meer dan regelmatig op het bedrijf te zien. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan.

Vetos

In 2002 verdween het Toyota-logo van de gevel en werd vervangen door Vetos. “De importeur van Toyota Nederland zegde alle contracten op met de kleinere subdealers. Die subdealers zaten met name in de kleinere gemeenten, daar waar de service aan de klant nog echt is!” aldus Carlo. “We hebben met deze subdealers onze krachten gebundeld in Vetos, de Vereniging van Toyota Specialisten. Bij alle Vetos-bedrijven kan men nog steeds terecht voor de aanschaf van een nieuwe of jonge Toyota of het onderhoud hiervan. Om Vetos-lid te worden moet je aan een aantal strenge eisen voldoen, waarin onder meer vakmanschap en kennis gewaarborgd zijn. Onder het motto ‘Net zo goed, wel goedkoper’ hebben we de Toyota-klanten heel wat. Er wordt  een gezamenlijk beleid gevoerd ten aanzien van nieuwe- en gebruikte auto's, marketing, inkoop, after sales en de uitstraling van de Vetos-organisatie. Maar naast Toyota leveren we ook andere merken, nieuw of gebruikt. Door de jarenlange samenwerking met diverse merkendealers kunnen we die auto’s aanbieden onder dezelfde garantievoorwaarden. In 2009 werd het familiekarakter van Auto Reijrink nog sterker toen Jurgen, de zoon van Wil en Corrie, mede-eigenaar werd.

BOVAG

Jurgen: ‘Sinds we Bosch Car Service-bedrijf zijn en het BOVAG ABA “plus” Certificaat hebben behaald voelen we ons klaar voor de toekomst. We hebben geïnvesteerd in de meest moderne apparatuur en met ons verplichte bijscholingssysteem zorgen we ervoor dat onze medewerkers helemaal up-to-date zijn.”

Dichtbij de klant

“Wij willen altijd dichtbij onze klanten staan,” zegt Jurgen. “En dat klopt helemaal,” zegt een jongedame uit Tilburg die uit haar Ford Ka stapt. “Ik ben hier nu 2 ½ jaar klant en het is fantastisch. Ik heb mijn auto iedere dag nodig en autorijden is duur. Maar Carlo en Jurgen denken altijd mee. Zo heb ik nu wat schade. Zij zoeken een goede oplossing die  bij mijn portemonnee past. Je kunt hier altijd terecht en er wordt nooit moeilijk gedaan over een leenauto. Ik heb hier ook de mobiliteitsservice afgesloten. Hiermee kan ik 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep doen op de BOVAG-alarmcentrale en word ik bij pech of ongeval, zowel in binnen- als buitenland geholpen. Voor mij is dat belangrijk, want ik weet helemaal niks van auto’s.”

Wintercheck           

Een ander voorbeeld van het meedenken met de klanten is de jaarlijkse winterinspectie. Wij inspecteren dan alle merken. Men kan er op wachten en genieten van een kop soep of een kopje koffie. Mocht men op die dag echt niet kunnen, dan maken we toch gewoon een nieuwe afspraak. En de inspectie is ook dan gratis. En we kunnen nog veel meer. 

U bent van harte welkom!

Jurgen Reijrink en Carlo Bekkers